Over mijHallo, ik ben Jonne op de Weegh en ik ben 17 jaar oud. Ik ben de trotse eigenaresse van de blog 'Jonne Lucia' en ik schrijf al 3 jaar lang met veel liefde. Ik houd van creatief bezig zijn en dat is dan ook een van de redenen waarom ik ben begonnen met mijn blog. Ik houd van foto's maken, om nieuwe dingen daarmee te ontdekken en nog creatiever daarin te worden. Een middagje artikels maken en foto's schieten zijn de leukste middagen die er voor mij zijn. Ik heb mijn blog naast mijn school en combineren blijft lastig. Ik heb mijn havo diploma gehaald en sta op het punt om de opleiding 'Media, Informatie en Communicatie' te starten aan de Hva.

Vaak lukt het niet om elke dag een artikel te tikken, wat ik erg jammer vind. Het liefst had ik al de tijd van de wereld voor mijn blog gehad. Daarom heb ik de perfecte oplossing gevonden: vaste upload dagen. Ik upload op dinsdag en vrijdag een fashion of lifestyle artikel en op zondag een Instastijl. Als je mijn blog nu voor het eerst ziet of mijn blog nog niet lang volgt dan ben ik je wat informatie verschuldigd over de naam 'Instastijl'. Instastijl is een combinatie van het woord Instagram en 'Mijn stijl'. Mijn stijl was de naam van mijn blog (voor ongeveer twee jaar) voordat ik in Maart 2015 bedacht om mijn blog naam te veranderen naar 'Jonne Lucia'.  Ik vond dit mooier klinken en 'Mijn styl' was immers ook verkeerd gespeld. Jonne is mijn voornaam en Lucia mijn tweede naam, wat trouwens ook de naam was van mijn oma. Jonne Lucia klinkt persoonlijk en dat probeer ik ook te zijn op mijn blog.

 Ik houd heel erg van lezen, reizen, acteren (ik speel in een theatergroep), fotograferen, schrijven, creatieve oplossingen opzoeken, planningen maken en met vriendinnen lachen maar ook goede gesprekken hebben. Verder werk ik in het weekend bij de lokale Chinees waar ik achter de bar maar ook in het restaurant werk. Ik heb het hier erg naar mijn zin! Ik doe niet aan een sport ik heb vroeger handbal gespeeld en daarna volleybal maar na een aantal jaar begon dat te vervelen.

Zo, nu ben je wel wat meer van me te weten gekomen. Ik hoop dat dit bezoekje op mijn blog niet de laatste keer was want ik hoop je snel weer te zien! Laat zeker een leuke comment achter met vragen aan mij want ik antwoord zo snel mogelijk.

Heel veel plezier met het lezen van mijn blog!

With love,
Jonne❤

7 opmerkingen:

Kim zei

Met welk programma bewerk jij je foto's?

Jonne Op de weegh zei

Voor de effecten: de app aviary en voor de tekst in de foto's de app Pic Collage

Anoniem zei

Hey, I translate your blog to english and read it. It's reallt nice! Would you take a look at my blog? www.minniemousex.wordpress.com
Kiss from Mariselle

Irene zei

Wat een super leuke stijl en blog heb je! Ga zo door :).
Liefs

Anoniem zei

hi, ik heb een aantal vragen over het bloggen aan jou.
1. Bewaar jij alle foto's die je maakt en artikelen die je schrijft?
2. Waarom heb je niet gekozen voor een eigen domeinnaam maar voor blogspot?
3. Hoe kwam jij aan het begin aan bezoekers en zo veel pageviews?
Hopelijk beantwoord je ze! Liefs

Jonne op de weegh zei

Heey, sorry voor mijn late reactie!

1. Ik bewaar niet alle foto's op mijn computer (als je dat bedoelt) de meest mooie en interessante bewaar ik en ik heb sommige oude artikelen op offline staan, want die vond ik van té slechte kwaliteit, maar de meeste artikelen heb ik nog bewaard als herinnering!
2. voor een eigen domeinnaam moet je geld betalen en aangezien ik dit als hobby doe, naast mijn school, en ik niet vaak genoeg blog had ik het er (nog) niet voor over.
3. Ik had aan het begin nog niet super veel bezoekers, ik vertelde vooral veel mensen in mijn omgeving erover en gebruikte instagram!

Myrthe zei

Hoi Jonne!

Mag ik even zeggen dat ik het zo leuk vind dat jij ook een blog hebt?! Ik ben Myrthe, een meisje die ook meedoet met de Avro Tros fotografie wedstrijd en nadat ik je naam gegoogled had (uhg, wat ben ik toch een stalker haha) kwam ik hier terecht! Ik vind dat je foto heel veel kans maakt en ik ben heel benieuwd wie het gaat worden van ons vijf! :) Trouwens ik heb ook een blog, mocht je het leuk vinden om er een kijkje op te nemen (Spam spam, jemig wat ben ik lekker bezig vandaag haha) dit is de link naar mijn website: http://happymyrtille.nl ;)
Tot volgende week zaterdag! Toi toi toi!

Liefs Myrthe